سایت تفریحی آموزشی دکتر تقویمی

سایت تفریحی آموزشی دکتر تقویمی

سایت تفریحی آموزشی دکتر تقویمی

سایت تفریحی آموزشی دکتر تقویمی

سایت تفریحی آموزشی دکتر تقویمی

۱۶ خواص لیمو ترش

جمعه, ۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۱۱ ق.ظ

لیمو ترش در طب سنتی برای درمان و حتی پیشگیری از بسیاری از بیماریها و مشکلات مربوط به سلامتی مورد استفاده قرار می گرفته است و الیته در بین عامه برخی از این خواص دارویی لیمو ترش شناخته شده هستند. مثلا لیمو ترش در ناشتا عمومی ترین روش مصرف این میوه است که بسیار هم برای سم زدایی بدن مفید است. در این مقاله از پارسی نو برای شما در مورد خواص مصرف لیمو ترش بیشتر صحبت کرده ایم.

لیمو ترش که در بین عموم مردم با نام لیمو شناخته شده است، میوه درخت لیمو است و در دسته مرکبات قرار می گیرد. هر چند از لیمو در پخت و پز و آشپزی استفاده می شود، اما در حقیقت لیموها را بیشتر به خاطر استفاده از آب آن‌ها پرورش می‌دهند. میوه لیمو در بردارنده مقدار زیادی اسید سیتریک است که باعث ترش مزه شدن آنها می شود.

در مورد شکل ظاهری درخت لیمو ترش باید بدانید که در واقع لیموترش درختچه‌ای است که بلندی و قد آن به چهارمتر می‌رسد و کاشت آن صرفا در مناطق گرمسیر صورت می گیرد.

البته بیشتر در آب و هوا مدیترانه‌ای پرورش می یابد. شاخه‌های این درخت بلند هستند و دارای برگهایی پهن است و رنگ آن سبز مات است و از نظر شکل هم میوه لیمو تقریبا بیضی شکل است. دمبرگها آشکارند و کمی بالدارند. گلهای درخت لیمو بسیار زیبا هستند به طوری که این گلها از درون سفید رنگ و از بیرون ارغوانی رنگ هستند و بی نهایت هم معطر هستند.

گل آوری آن عملاً مداوم و پیوسته است این نکته که در ادامه می آید تقریبا جزو دانستنی های جالب است که درخت لیموترش تنها درختی است که تقریباً همیشه دارای میوه و گل و برگ است. میوه این درخت در اواخر پاییز و اوایل زمستان آبدارتر هستند.


۱۶ خواص لیمو ترش

لیمو ها طعم اسیدی دارند اما در بدن قلیایی می شوند. در واقع آنها جزو مواد خوراکی قلیایی هستند؛ این خصوصیت آنها باعث می شود که لیمو برای متعادل کردن شرایط بسیار اسیدی در بدن مناسب باشند.

لیمو ها از جمله میوه های مورد علاقه در سراسر جهان است و جزو مواد غذایی ضروری در آشپزخانه در همه جا به شمار می رود.

۱۶ مزیت لیمو

  1. لیمو برای بدن اثر قلیایی دارد: لیمو در ابتدا اسیدی است اما در مایعات بدن قلیایی می شود و به تعادل در pH بدن کمک می کند.
  2. لیمو سرشار از ویتامین C و فلاونوئیدها است که در برابر عفونت هایی مثل آنفولانزا و سرماخوردگی مفید عمل می کنند.
  3. لیمو دوست کبد است: “لیمو یک محرک شگفت انگیز برای کبد است و یک حلال اسید اوریک و دیگر سموم است و باعث رفع مشکلات صفرا می شود. بنا بر نظر پزشکان، مصرف آب لیموی تازه اضافه شده به یک لیوان آب در صبح، به عنوان یک سم زدایی عالی کبد عمل می کند.
  4. روده ها را تمیز می کند: مصرف لیمو باعث ایجاد حرکت روده می شود، بنابراین برای دفع مواد زائد به روده ها کمک می کند و باعث عملکرد منظم روده ها می شود. توصیه می کنیم که آب لیموی تازه را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید و اول صبح میل کنید.
  5. مشکل اسکوربیک با مصرف آب لیمو رقیق شده با آب و مصرف آن در فاصله زمانی هر دو تا چهار ساعت درمان می شود.
  6. اسید سیتریک در آب لیمو کمک می کند تا سنگ های صفراوی، رسوبات کلسیم و سنگ کلیه را از بین ببرید.
  7. ویتامین C در لیمو به خنثی سازی رادیکال های آزاد که باعث پیری و انواع بیماری ها می شوند، کمک می کند.
  8. پوست لیمو شامل تانگریتین فیتوتویتین قوی است که ثابت شده است که برای اختلالات مغزی مانند بیماری پارکینسون موثر است.
  9. مصرف لیمو برای بینایی هم مفید است.
  10. مصرف لیمو کرم های روده را از بین می برد.
  11. هنگامی که اکسیژن کم می شود و مشکل در تنفس پیش می آید (مانند شرایط کوهنوردی) مصرف لیمو بسیار مفید است.
  12. لیمو دارای خواص ضد باکتری قوی است؛ آزمایشات بر روی آب لیمو نشان داده اند که آب لیمو باکتری های مالاریا، وبا، دیفتری، تیفوئید و سایر بیماری های مرگبار را از بین می برند.
  13. عروق خون توسط ویتامین P (بیوفلاوویوئید) در لیمو تقویت می شود و از خونریزی داخلی جلوگیری می کند. همچنین، لیمو در درمان فشار خون بالا مفید است.
  14. در تحقیقات نشان داده شده است که علائم اختلالات چشم، از جمله رتینوپاتی دیابتی، با توجه به ریتین موجود در لیمو بهبود یافته است.
  15. لیمو شامل ۲۲ ترکیب ضد سرطان، از جمله لیمونن طبیعی است؛ و باعث توقف رشد سلول های سرطانی می شود.
  16. طبق نظریه یونیزاسیون زیستی Reams (RBTI)، لیمو تنها ماده غذایی در جهان است که آنیونی است (یون با بار منفی). تمام مواد عذایی دیگر کاتیونی هستند (یون شارژ مثبت است). این باعث می شود که لیموها برای سلامت بسیار مفید باشند. تعامل بین آنیون ها و کاتیون ها است که در نهایت تمام انرژی سلولی را فراهم می کند.

  • علی مرادی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی